Bibliotheek

We krijgen nogal eens vragen over welke boeken aan te raden zijn over een bepaald onderwerp. Aangezien we inmiddels al een tijd bezig zijn met het verzamelen van boeken over Border Collies en honden in het algemeen, leek het ons aardig om de bezoeker een kijkje in de boekenkast te gunnen.

Klik op de titel van een boek om de details, een foto en een korte beschrijving op te vragen.

Border Collies

Schapendrijven

Fokkerij

Puppy's

Spelenderwijs opvoeden van uw pup
Beekman, Peter
, , 0, ISBN 9052660840, Nederlands

Een dun boekje dat wel alle nodige informatie bevat om te begrijpen hoe een pup opgroeit en hoe je daar als eigenaar mee moet omgaan. De voor het leven van elke dag nuttige oefeningen en gedragingen die elke hond zou moeten kunnen worden duidelijk behandeld. De lezer wordt tevens gewaarschuwd voor enkele valkuilen waar menigeen in terecht is gekomen.

Tot slot

Het feit dat boeken in deze lijst voorkomen wil niet zeggen dat we het noodzakerlijkwijs eens zijn met de inhoud. De lijst met boeken is zuiver informatief; we willen niemand ertoe aanzetten om deze boeken te kopen. Het feit dat een boek niet in de lijst voorkomt betekent alleen dat we of het boek nog niet hebben of dat we hem nog niet in de lijst hebben opgenomen.